sloephuur

Varen op de Steenbergse Vliet

Beneden Sas is gevestigd aan de monding van de Steenbergse Vliet. Vanaf het sluisje verken je met een elektrische fluistersloep of per kano het riviertje en de natuurrijke omgeving. Geniet van alle rust, terwijl je langs wiegende rietkragen richting het kerkdorpje De Heen, of verder richting Steenbergen vaart. Wees niet verrast als een Schotse Hooglander vanaf de oever gedag komt zeggen..

Picknicken op het water

Een lekkere lunch op het water? Het team van Beneden Sas verzorgt heerlijk gevulde picknickmanden voor onderweg! Maak je dag op het water perfect en bestel je picknickmand direct bij het boeken van de fluistersloep. 

Voor reserveren en meer info klik hier >>

Tijden & tarieven fluistersloepen 

Onze fluistersloepen bieden plaats aan maximaal 6 of maximaal 8 personen en zijn per dagdeel te huur. 
Ochtend:     09.30 - 13.00 
Middag:       13.30 - 17.00
Avond:         17.30 - 21.00 (alleen in de zomer)
Hele dag:     09.30 - 17.00 of 13.30 - 21:00

Picknickmand: € 9,50 p.p.

Heb je een fluistersloep gereserveerd? Kom je eerst even melden bij onze receptie op de Heense Molenweg 23, De Heen (Akkermans Leisure & Golf)

De Steenbergse Vliet

Wie Noord-Brabant kent, weet dat er een aantal mooie rivieren stromen. De Steenbergse Vliet is er een van en omvat het watergebied bij Steenbergen. De rustige rivier is verbonden aan de Nieuwe Roosendaalse Vliet en het Volkerak, en kent een rijke geschiedenis. Het is een prachtige omgeving om vanaf een fluistersloep te genieten, of van de andere activiteiten op en bij het water.