Contactformulier trouwen

I do, I do!

Geef je ja-woord op een bijzondere trouwlocatie: jullie eigen eilandje met een rijke historie pal aan natuurgebied de Dintelse Gorzen. Met uitzicht over het kabbelende water van de Steenbergse Vliet zeg je volmondig “ja” tegen je aanstaande. Toplocatie Beneden Sas staat niet alleen bekend om zijn bijzondere sfeer, ook het team dat je bruiloft organiseert, is spraakmakend.

Unieke locatie, unieke sfeer
Trouwen aan het water
trouwen@benedensas.nl
0167 - 503 224

Trouwen op je eigen eiland

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie aan het water? Bij Beneden Sas bereik je via een romantisch sluisbruggetje een prachtig klein eiland. In de originele sluiswachterswoning op dit eiland vind je huiskamerrestaurant Beneden Sas, met een sfeervol ingericht appartement en vakantiehuis. Aan de zuidkant van het eiland ligt een met madeliefjes bezaaide tuin met prachtig bloesemende fruitbomen en een grote wilg aan de uiterste punt. Het perfecte decor voor jullie ja-woord!

Persoonlijke service

Het team van Beneden Sas bestaat uit enthousiaste, ondernemende professionals die bekend zijn in de omgeving. Ze dragen het Sas, de natuur van de Dintelse Gorzen en de stellen die hier trouwen een warm hart toe. Het resultaat? Persoonlijke service op hoog niveau, een meedenkende, flexibele houding en de expertise die het organiseren van een bruiloft nodig heeft.

Waar Brabant Zeeland kust..

Beneden Sas ligt in het noorden van Noord-Brabant in het meest waterrijke deel van de Brabantse Wal. Het plekje waar Brabant Zeeland kust, zoals dat hier zo mooi wordt verwoord. De natuurrijke locatie is goed bereikbaar vanuit steden als Antwerpen, Breda, Bergen op Zoom, Rotterdam en Tilburg. Er is veel gratis parkeergelegenheid. Samen met je gasten steek je het monumentale sluisje over om jullie trouweilandje te bereiken. Dat is al een beleving op zich!

Contractformulier trouwen bij Beneden Sas

Vul dit formulier in. Dan neemt onze weddingplanner Anne-Lotte zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier trouwen bij Beneden Sas

    Een vraag stellen

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.