Beneden Sas: De perfecte feestlocatie

Zoek je een bijzondere feestlocatie aan het water? Dan ben je bij Beneden Sas aan het juiste adres. Recepties, verjaardagen, familiebijeenkomsten en bruiloften; de pittoreske feestlocatie biedt met zijn tuin aan het water een dromerige sfeer. Tel daar de culinaire hoogstandjes uit onze keuken bij op en het feest kan beginnen! 

Meer informatie? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0167 - 503 224

Feestje aan het water 

De unieke ligging van Beneden Sas biedt iets wat je maar op woning plekken in Nederland vindt. Hier vier je je feest op je eigen eiland! De grote tuin aan de achterkant van de monumentale sluiswachterswoning is perfect om je gasten te ontvangen, maar ook het restaurant dat in dit bijzondere pand gevestigd is is meer dan het overwegen waard.

Huiskamerrestaurant Beneden Sas

 Sinds 2013 is restaurant Beneden Sas een begrip in de omgeving. De kwalitatieve no-nonsense gerechten op de kaart gecombineerd met de intieme sfeer van het restaurant en het terras in de zon worden goed gewaardeerd! Wij organiseren lunches, high tea’s, recepties en diners in het restaurant én buiten op het terras. In overleg bekijken we welke locatie op eiland Beneden Sas het meest geschikt is voor jouw gezelschap.

Aan natuurgebied de Dintelse Gorzen

 Met veel respect kijken wij naar de natuur die dit bijzondere plekje in West-Brabant te bieden heeft. De Dintelse Gorzen is een indrukwekkend natuurgebied, dat door het grote publiek nog ‘onontdekt’ is. Hetzelfde geldt voor de Steenbergse Vliet, waar je op zonnige dagen nog vanaf je fluistersloep van de rust kan genieten. Vanaf Beneden Sas kijk je uit over dit waterrijke gebied. Om de natuur de natuur te kunnen laten zijn worden er bepaalde regels in acht genomen, zoals het subtiel omgaan met geluid. Wij omarmen deze regels en kunnen je er alles over vertellen.

Niet bang voor de weergoden

Ons land zit vol verrassingen. Het kan onverwachts warm zijn in de lente, of een plens regen kan roet in het eten gooien in hartje zomer. Wanneer je een feest op een mooie buitenlocatie organiseert krijg je te maken met het weer, in welke vorm dan ook. Wat ons betreft heeft elk seizoen zijn charme en we laten een feest echt niet zomaar in het water vallen. Een mooie open stretchtent biedt schaduw als het warm is en beschutting in de avond of bij regen. Deze tent is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een leuk afgeschermd hoekje dat sfeervol aangekleed kan worden met bijvoorbeeld lampionnen, slingers en hooibalen.

Foto's van feestlocatie Beneden Sas

Wie gingen je voor? Bekijk de mooiste foto's van bezoekers van Beneden Sas op Instagram. Hier kunnen wij zelfs niet tegenop!

De dansvloer op! 

Verdient jouw feest een spetterend optreden van je favoriete band of dj? De voetjes kunnen zeker van de vloer, en wel in de nieuw ingerichte feestzaal bij zusterbedrijf Akkermans Leisure & Golf. De look & feel van deze nieuwe feestlocatie is stoer, landelijk en industrieel. Ruwe materialen als hout en staal zijn gecombineerd met warme kleuren en een comfortabele inrichting. Deze hippe inrichting maken het de perfecte locatie voor een spetterend feest. De locatie ligt op 1,2 kilometer afstand van feestlocatie Beneden Sas. Ons team denkt met je mee over ludieke manieren van vervoer én de invulling van je feest ter plaatse.

Persoonlijke service 

Of je nou een grote groep vrienden en familie ontvangt voor een dagvullend programma, of met een klein gezelschap een gezellig feestje wilt vieren. Het ondernemende team van Beneden Sas staat voor je klaar. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en dragen het een warm hart toe. Je mag rekenen op een persoonlijke service op hoog niveau.

Informatie aanvragen

Wij staan voor je klaar om samen met jou een onvergetelijke dag samen te stellen. Een dag of avond bij de mooiste feestlocatie van West-Brabant, waar je nog vele jaren op zult terug kijken. Neem contact met ons voor meer informatie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0167 - 503 224.

Bereikbaarheid

Beneden Sas ligt in het noorden van West-Brabant, vlakbij de grens met de provincies Zeeland en Zuid-Holland. De nattuurijke locatie is goed bereikbaar van steden als Antwerpen, Breda, Steenbergen, Rotterdam en Tilburg. Lees meer over bereikbaarheid, route en parkeergelegenheid.