Een bijzondere vergaderlocatie

Soms heeft een vergadering net even wat meer nodig dan een tafel, stoelen en een white-board. Met de juiste sfeer, een smakelijke lunch en echt goede koffie loopt die meeting net wat lekkerder. Het huiskamercafé van Beneden Sas is af te huren voor een gezelschap en meer dan geschikt voor een inspirerende get-together!

Vergaderen met uitzicht over de Vliet

Het huiskamercaf√© Beneden Sas ligt in een voormalige sluiswachterswoning aan de Steenbergse Vliet. Je dient van de gietijzeren brug gebruik te maken om de monumentale locatie te bereiken. Beneden Sas heeft een sfeervol en huiselijk interieur, passend bij de omgeving en biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal 20 personen. 

Culinaire support

Vergaderen maakt hongerig. Om jullie team tegemoet te komen zorgt ons eigen Beneden Sas-team er vanuit de keuken voor dat ook aan de innterlijke mens wordt gedacht. Afhankelijk van de behoefte verzorgen we de culinaire invulling. Denk daarbij aan de in de weide omtrek bekende 'koekjes van eigen deeg' en huisgemaakte taarten. Ook verzorgen wij uitgebreide lunches, bakken wij knapperige pizza's op de Big Green Egg en verzorgen wij Shared Dinings. 

Team building

Beweging, sport en spel: Het draagt allemaal bij aan de creativiteit en verbondenheid binnen het team. Wissel de vergadering af met een actieve of creatieve break of ga voor een rustgevende pauze. Vanuit Beneden Sas is het mogelijk het aanliggende natuurgebied de Dintelse Gorzen te voet of per fluistersloep te verkennen. Maar wist je bijvoorbeeld al dat de beste escape room van Nederland op een steenworp afstand ligt? Bezoek Bunkerescape.nl om te zien of het iets voor je is.

Dagvullend programma

De roots van Beneden Sas liggen bij zusterbedrijf Akkermans Leisure & Golf. Een heel scala aan inspirerende en spannende binnen- en buitenactiviteiten bieden wij hier aan. Van bubbelvoetbal tot Flikken De Heen, een interactief moordspel in een onschuldig dorpje. Neem contact met ons en we organiseren een dagvullend programma op maat. Overnachten in het vakantiehuis is mogelijk met maximaal 10 personen (verdeeld over vijf slaapkamers), of maak het extra spannend en overnacht op een kampeervlot!

Grote groepen

Ook grote groepen kunnen bij ons terecht. Buiten het intieme restaurant Beneden Sas hebben wij een zonrijk terras en prachtige tuin met uitzicht over de Steenbergse Vliet. Deze unieke locatie, gelegen tegen het natuurgebied Dintelse Gorzen, is one of a kind. Eerder organiseerden we al uiteenlopende groepsevenementen. De natuurlocatie van Beneden Sas gecombineerd met de begin 2018 ingerichte evenementenhal bij Akkermans Leisure & Golf (1,2 km verderop) bieden buiten iets bijzonders, ook een uitermate praktische oplossing. Bij Akkermans kunnen wij groepen tot 500 gasten een fijne en compleet verzorgde dag verzorgen.

Contact

Wil je graag de mogelijkheden overleggen of meer informatie inwinnen? Wij denken graag met je mee.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0167 - 503224
Bij geen gehoor: 0167 - 502611