Feesten bij Beneden Sas

Je eigen feesteiland

Recepties, verjaardagen, familiebijeenkomsten en bruiloften; de pittoreske feestlocatie, gelegen tegen natuurgebied de Dintelse Gorzen, biedt met zijn tuin aan het water een dromerige sfeer. Tel daar de verwennerij uit onze keuken bij op en het feest kan beginnen!

Unieke locatie, unieke sfeer
Feest aan het water
info@benedensas.nl
0167 - 503 224

Feesten op een eilandje

De unieke ligging van Beneden Sas biedt iets wat je maar op weinig plekken in Nederland vindt. Hier vier je je feest op je eigen eiland! Je bereikt de feestlocatie via een monumentaal sluisbruggetje. In de originele sluiswachterswoning op dit eiland vind je het restaurant met kwalitatieve no-nonsense gerechten en de mogelijkheid van private dining, recepties en diners in het intieme huiskamerrestaurant en op het terras. Aan de zuidkant van het eiland ligt een met madeliefjes bezaaide tuin met prachtig bloesemende fruitbomen en een grote wilg aan de uiterste punt. Het perfecte decor voor een prachtig goed verzorgd tuinfeest!

 

Niet bang voor de weergoden

Ons land zit vol verrassingen. Het kan onverwachts warm zijn in de lente, of een plens regen kan roet in het eten gooien in hartje zomer. Wanneer je een feest op een mooie buitenlocatie organiseert krijg je te maken met het weer, in welke vorm dan ook. Wat ons betreft heeft elk seizoen zijn charme en we laten een feest echt niet zomaar in het water vallen. Een mooie open stretchtent biedt schaduw als het warm is en beschutting in de avond of bij regen. Deze tent is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een leuk afgeschermd hoekje dat sfeervol aangekleed kan worden met bijvoorbeeld lampionnen, slingers en hooibalen.

De dansvloer op!

Bij Beneden Sas kunnen we vanwege de ligging in een natuurgebied geen feesten organiseren met luide muziek. Verdient jouw feest toch een spetterend optreden van je favoriete band of dj? Dan kunnen de voetjes van de vloer in de feestzaal van zusterbedrijf Akkermans. De look & feel van deze feestlocatie is stoer, landelijk en industrieel. Ruwe materialen als hout en staal zijn gecombineerd met warme kleuren en een comfortabele inrichting. De locatie ligt op 1,2 kilometer afstand van feestlocatie Beneden Sas. Ons team denkt met je mee over ludieke manieren van vervoer én de invulling van je feest ter plaatse.

 

Persoonlijke service

Het team van Beneden Sas bestaat uit enthousiaste, ondernemende professionals die bekend zijn in de omgeving. Ze dragen het Sas, de natuur van de Dintelse Gorzen en de gasten die hier het leven vieren een warm hart toe. Het resultaat? Persoonlijke service op hoog niveau, een meedenkende, flexibele houding en de expertise die het organiseren van een feest nodig heeft.

Waar Brabant Zeeland kust..

Beneden Sas ligt in het noorden van Noord-Brabant in het meest waterrijke deel van de Brabantse Wal. Het plekje waar Brabant Zeeland kust, zoals dat hier zo mooi wordt verwoord. De natuurrijke locatie is goed bereikbaar vanuit steden als Antwerpen, Breda, Bergen op Zoom, Rotterdam en Tilburg. Er is veel gratis parkeergelegenheid. Samen met je gasten steek je het monumentale sluisje over om jullie trouweilandje te bereiken. Dat is al een beleving op zich!