Bijzonder overnachten

Wat zal je lekker slapen..

op dit unieke plekje in Nederland dat je misschien wel kent uit de verhalen over Merijntje Gijzen! Het sluiseiland was vroeger de plek waar schippers een borrel dronken in afwachting van het vervolg van hun reis. Nu is het een fantastische uitvalsbasis om de Steenbergsche Vliet en natuurgebied De Dintelse Gorzen te ontdekken. Rust, ruimte, prachtige uitzichten, karakteristiek overnachten en voor wie wil volop recreatiemogelijkheden op een steenworp afstand.

Origineel overnachten
Vakantiehuis aan het water
Kampeervlotten
Camperplaatsen

Monumentale sluiswachterswoning

Een deel van het voormalige schippershuis, de sluiswachterswoning, is te boeken als comfortabele vakantiewoning met een eigen tuin op het zuiden. Vanuit de karakteristiek ingerichte woonkamer van het negentiende-eeuwse pand heb je zicht op het water met het monumentale sluisje. Het vakantiehuis is voorzien van een grote keuken, meerdere badkamers met douche, ligbad en toilet en 5 slaapkamers met mooie uitzichten. De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 12 personen.

Meer informatie over de vakantiewoning en de tarieven

Kampeervlotten

Slapen op het water, genieten van de rust. Je verblijft op je eigen kampeervlot. Rustig dobberend, ver weg van alle drukte. Je geniet van de vogels om je heen en van het wiegende riet. De zon zag je nog nooit zo mooi onder gaan. Dit is vakantie op zijn mooist. Een vakantie op een kampeervlot is een unieke ervaring. De kampeervlotten liggen vlakbij Beneden Sas op de Steenbergsche Vliet en zijn alleen per kano te bereiken. Als je een kampeervlotovernachting boekt is een Canadese kano bij je verblijf inbegrepen en kun je die gebruiken om je te verplaatsen en op avontuur te gaan in de omgeving.

Zin in zo’n kampeeravontuur? Meer informatie en reserveren. 

Camperplaatsen

Op een steenworp afstand van Beneden Sas liggen 4 ruime camperplaatsen. De camperplaatsen beschikken over elektriciteit. In het grand café van zusterbedrijf Akkermans, Heense Molenweg 23 De Heen, check je in en kun je tokens kopen voor de elektriciteit. Ze kosten €2,50 per stuk. 1 token levert 4 kwh. Op deze camperplaats is geen sanitair aanwezig, maar je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van Akkermans. Op diezelfde plek kun je je afvalwater lozen.

 

Voor de standplaats betaal je €15,- per per nacht en is er een bijkomende toeristenbelasting van €1,10 per persoon per nacht. De toeristenbelasting dient ter plaatse bij het inchecken voldaan te worden.

 

Meer informatie en reserveren