Overnachten bij Beneden Sas

Om optimaal te genieten van al het moois dat Beneden Sas en zijn omgeving te bieden heeft, blijf je wat langer dan een dag. Geef je over aan de rust, de stilte en de natuur en je zult merken dat je de tijd snel vergeet. Zowel avonturiers als liefhebbers van comfort kunnen bij ons terecht

Van avontuurlijke overnachting tot puur comfort

Op en rond het Benedensas zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. In het voormalig schippershuis is een comfortabel vakantiehuis gerealiseerd, waar u met een gezelschap van maximaal 12 personen kunt overnachten. Indien gewenst kunnen er extra bedden neergezet worden. Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Dat is overnachten op een van de kampeervlotten midden in de natuur een heel bijzondere ervaring. Verwacht geen luxe, maar dichter bij de natuur kun je niet komen! Tenslotte kunnen camper-bezitters terecht bij een van de camperplaatsen van Akkermans leisure & golf, op anderhalve kilometer van Beneden Sas.

Vakantiehuis Beneden Sas
sas

Met de hele familie overnachten bij Beneden Sas? De voormalige sluiswachterswoning huisvest tegenwoordig niet alleen een restaurant, maar doet tevens dienst als vakantiewoning waar maximaal 12 personen kunnen overnachten. Op de begane grond is een ruime en met aandacht ingerichte woonkamer met openhaard en grote eettafel. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een apart toillet aanwezig. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en in het aangelegen appartement nog twee. De kamers verschillen van grote, waardoor het (in overleg) mogelijk is een (kinder)bed in sommige van de kamers te plaatsen. De kamers in het appartement bieden een met prachtig uitzicht over de noordelijke kant van het eiland, terwijl de kamers aan de zuidkant zicht over de tuin en de Vliet bieden. Op de ruimopgezette bovenverdieping vind je twee recent gerenoveerde badkamers, ieder inclusief bad, douche en toilet.
Meer info en reserveren >>

Kampeervlot: slapen op het water

overnachten kampeervlot deheen benedensas natuur water

Op een aantal natuurrijke plekken in Nederland genieten avonturiers op een bijzondere manier van de rust, water en stilte. Bij Beneden Sas werden in 1998 de eerste vlotten gelegd, en nog steeds is dit een gewilde plek om de natuur van heel dichtbij te ervaren. Per kano peddel je naar je eigen vlot. Zwemmen, varen, vissen, koken, lezen, samen zijn, genieten.. Je zult je verbazen over hoe snel de tijd voorbij gaat als je even niks hoeft!
Meer info en boeken >>

Camper-plaatsen

Wie zich met een camper van a naar b verplaatst om de mooiste natuurgebieden van Nederland te ontdekken kan terecht bij Akkermans Leisure & Golf. Het moederbedrijf van Beneden Sas ligt op anderhalve kilometer afstand en biedt de 5 camperplaatsen. De plaatsen hebben aan de ene kant uitzicht op de Heensche Molen, terwijl de andere kant het weisdse polderlangschap toont. Reken op prachtige zonsop- en ondergangen! De camperplaatsen zijn voorzien van electra, watertappunt en loosplaats voor afvalwater. 
Tarieven en reserveren >>