trouwen aan het water

 

 

Trouwen bij Beneden Sas

I do, I do! Geef je ja-woord op een bijzondere trouwlocatie met rijke historie aan natuurgebied de Dintelse Gorzen. Met uitzicht over het kabbelende water van de Steenbergse Vliet zeg je volmondig Ja tegen je aanstaande. Toplocatie Beneden Sas staat niet alleen bekend om zijn bijzondere sfeer, ook het team dat je bruiloft organiseert is spraakmakend. Meer informatie? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0167 - 503 224

Trouwen op je eigen eiland

Opzoek naar een bijzondere trouwlocatie aan het water? Bij Beneden Sas bereik je via een romantisch sluisbruggetje een prachtig klein eiland. In de originele sluiswachterswoning op dit eiland vind je huiskamerrestaurant Beneden Sas, met een sfeervol ingericht appartement en vakantiehuis. Aan de zuidkant van het eiland ligt een met madeliefjes bezaaide tuin met prachtig bloesemende fruitbomen en een grote wilg aan de uiterste punt. Het perfecte decor voor jullie ja-woord!

Persoonlijke service

Het team van Beneden Sas bestaat uit enthousiaste, ondernemende professionals die bekend zijn in de  omgeving. Ze dragen het Sas, de natuur van de Dintelse Gorzen en de stellen die hier trouwen een warm hart toe. Het resultaat? Persoonlijke service op hoog niveau, een meedenkende, flexibele houding en de expertise die het organiseren van een bruiloft nodig heeft.

Bereikbaarheid Beneden Sas

Beneden Sas ligt in het noorden van Noord-Brabant, vlakbij de grens met de provincies Zeeland en Zuid-Holland. De nattuurijke locatie is goed bereikbaar van steden als Antwerpen, Breda, Steenbergen, Rotterdam en Tilburg. Lees meer over bereikbaarheid, route en parkeergelegenheid.

Informatie aanvragen

Het team van Beneden Sas staat klaar om de bruiloft van je dromen realiteit te maken. Vraag nu informatie aan door een email te sturen naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0167 - 503 224

Foto's bruiloft Beneden Sas

Bekijk ook de foto's van Beneden Sas die op Instagram geplaatst worden door onze bezoekers.